Predstavljanje

Kompanija FerroČrtalič d.o.o. postoji već 45 godina. Počeci kompanije vezani su za g-na Jože Črtaliča koji je sarađivao u opremanju škola, bolnica i kancelarija metalnim nameštajem. Kada je Bojan Črtalič, sin Jožeta Črtaliča, diplomirao na fakultetu iz segmenta obrade površina počeo je saradnju sa Iskrom Automatikom koja je i koristila  opremu za peskarenje proizvedenu u kompaniji FerroČrtalič d.o.o.

Raspadom  bivše Jugoslavije kompanija FerroČrtalič d.o.o. ostala je aktivna na tržištu bivše Jugoslavije a samim tim i Srbije, rezultat toga je i saradnja sa velikim kompanijama iz Srbije kao što su NIS GAS, JAT, Metalac-Gornji Milanovac, Nissal, Termometal, Zastava Oružje, Agros, Termorad, Termomont, Elektro Termija…

Na srpskom tržištu kompanija FerroČrtalič je prisutna aktivno zadnjih 5 godina preko kompanije SHT koja je početkom 2010-te godine nastavila svoj kontinuitet promenom imena u FerroČrtalič S.B. d.o.o.. U Srbiji kompanija FerroČrtalič S.B. d.o.o. ima svoje kancelarije, magacinski prostor za skladištenje abraziva, potrošnih delova itd. I aktivno srađuje sa svojim partenerima svaki dan. Interes kompanije na ovom tržištu je dugoročan i ogleda se u edukovanju tržišta u korišćenju savremene opreme za peskarenje, primeni novih tehnologoija čišćenja suvim ledom i sodom bikarbonom, kao primeni svih propisa o ekologiji kao i sve većim zahtevima u procesima proizvodnje.


Na jednom mestu naši partneri mogu dobiti visokokvalitetnu tehnologiju i savete kako da poboljšaju svoju proizvodnju i usluge, inženjering, nabavku potrošnih delova (dizni, odela, filtera, creva, rukavica, abraziva….) i rezervne delove za FerroČrtalič opremu.
FerroČrtalič S.B. d.o.o. je prisutna na srpskom tržištu i kroz učešća na Sajmu tehnike koji se održava svake godine. Na sajmu se mogu videti mogućnosti naše opreme gde je u veoma strogim uslovima trebalo npr. peskariti staklo ili metali,  a da okolina ne bude zaprljana a da je kvalitet obrade na visokom nivou.

O našoj opremi najbolje govore naši klijenti – zajednička crta je da svi koriste našu opremu dugi niz godina bez dodatnih ulaganja a da je kvalitet proizvoda sve vreme na vrhunskom nivou.
Očekujemo da i Vi budete naši partneri i da mi ’’ Dobijamo lepe vesti od Vas preko Vaših partnera!’’

Peskarenje – Kontakt
FERROČRTALIČ S.B. d.o.o.
Ul. Bulevar Arsenija Čarnojevića 94, lok. 4, Novi Beograd
11 070 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0)11 312 29 72
Fax: +381 (0)11 312 29 72
Email: info-srbija@ferrocrtalic.com
prodaja-srbija@ferrocrtalic.com
POSEBAN SAJAMSKI POPUST


Požurite, akcija važi samo do rasprodaje sajamskih eksponata!
45 godina FerroČrtalič